Ние отдавна сме казали, че ГЕРБ трябва да си осигурят

...
 Ние отдавна сме казали, че ГЕРБ трябва да си осигурят
Коментари Харесай

Марешки: Нашите 12 гласа не помагат на ГЕРБ

 

„ Ние от дълго време сме споделили, че ГЕРБ би трябвало да си обезпечат 120 подписа, с цел да си внесат плана. Оттам нататък, ние сме подготвени да приказваме за намирането на 160 гласа поддръжка за свикването на Велико национално заседание “. Това съобщи заместник-председателят на Народното събрание и водач на „ Воля “ Веселин Марешки, представен от ПИК.

„ Ако няма 120 подписа, даже и нашите 12 с какво оказват помощ? С нищо не оказват помощ “, счита Марешки. „ Ако обаче това се случи, ние влизаме в диалог и имаме подготвеност да преговаряме по концепциите, които се излагат “.

Той не счита, че безапелационната позиция на Движение за права и свободи срещу нова Конституция е обезсмислила цялата концепция на ГЕРБ за Велико народно събрание.

„ Ако ръководещите имат 120 подписа, стартира разговор. При него има доста неща, които са значими за една или друга групировка и тогава е допустимо отчасти депутати от Движение за права и свободи или отчасти от Българска социалистическа партия, както и задачите партии да поддържат плана. Това към този момент е напълно друг диалог “, споделя Марешки.     

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР